PowerPoint rules!

RaholaPP2 RaholaPP1jpgTerveisiä lännestä!

Aivan mahtava päivä oli tänään!

Tehtiin neljäsluokkalaisten kanssa PowerPointilla tarinat, joissa seikkailivat lasten itse kotoa tuomat leluhahmot. Ensimmäiseksi hahmot kuvattiin eri ”maisemissa” ja tilanteissa. Kuvat saatiin vaivatta siirrettyä kameran muistikortilta koneille, ja sitten tarinat lähtivätkin heti lentoon.

PowerPointin perustoiminnot tulivat pian tutuiksi, ja tämän ryhmän kanssa kun oli reilut 2,5 tuntia käytettävissä, niin ehdittiin lisäillä esityksiin hienot rakenteet, animaatiot ja efektitkin. Hienoja ja hauskoja äänitiedostoja löydettiin sekä ClipArtista että internetistä.

Oppilaat olivat fiiliksissä, ja opettajakin hihkaisi, että ”Tämä on ihanaa!”. Kollegakouluttajakin on hyvällä mielellä 🙂

t. Virpi

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *